0 0
Filet o fish – fiskburgare

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Fiskburgare
4 st Torskfile
2 dl Vetemjöl
3 Panko
2 st Ägg
Salt
Dressing
2 dl Majonnäs
0.75 dl Gräddfil
2 msk Bostongurka
1 msk Dill
Salt
Peppar
Tillbehör
4 st Hamburgerbröd
4 st Cheddar
1 st Tomater
Krispsallad

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Filet o fish – fiskburgare

  • 20
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Fiskburgare

  • Dressing

  • Tillbehör

Directions

Share

Smarriga fiskburgare med panerad torsk, ost, sallad och en dressing. Snabblagat och gott!

Välj gärna tjockare bitar av torskfiléerna så att du får en bit som är lite tjockare och lika stor som burgarbrödet.

Steps

1
Done

Dressingen

Blanda alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt.

2
Done

Panera fisk

Låt fisken tina ordentligt. Torka av den och salta.
Häll upp idag panko i en skål och vetemjöl i en annan. Börja med lite och häll upp mer vid behov. Vispa upp ägg i en tredje skål. Salta äggen.
Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist panko.

3
Done

Stek

Stek den panerade fisken i rikligt med olja tills den är gyllene och insidan har en innertemp på ca 51-52 grader. Placera en skiva cheddarost mot slutet av stekningen
Låt rinna av på hushållspapper.

4
Done

Gör burgaren

Rosta brödet.
Montera burgaren med sallads, tomat, dressing och den panerade fisken.
Servera direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Blåbärsmuffins med vit choklad
next
Säsongswok augusti
previous
Blåbärsmuffins med vit choklad
next
Säsongswok augusti

Add Your Comment