Ingredients
-
Dressing
- 3 st Lime
- 2 msk Fisksås
- 2 msk Japansk soya
- 1 msk Farinsockergår bra med honung
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1.5 tsk Ingefära
-
Tillbehör
- 2 st Pak choi
- 1 st Paprika röd
- 200 g Rödkål
- 2 st Morötter
- Glasnudlar
- 400 g entrecote
-
Topping
- Jordnötter
- Chili
Directions
Fräsch asiatisk nudelsallad med skivad entrecote, sötsyrlig dressing och strimlade grönsaker. Den här rätten är så god och enkel att förbereda. Mängden grönsaker bestämmer du efter hur många portioner du vill göra. Det går lika bra med biff eller flankstek istället för entrecote, men vill du inte ha kött så går det också bra med att panera tofu. Du hittar hur jag får den krispig här.
Steps
1 Done | DressingenBlanda ihop alla ingredienser till dressingen och ställ åt sidan. |
2 Done | Koka glasnudlarna enligt anvisningarna på paketet, blanda dem med några tsk av dressingen. |
3 Done | Strimla alla grönsaker och hacka chili och jordnötter till toppingen. |
4 Done | ServeringLägg upp nudlar på på en tallrik, sallad och ringla över dressing. Toppa sedan med entrecote, jordnötter och chili. Pressa över mer lime om du önskar! |