0 0
Tuna melt – enkel och god tonfisktoast

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 burkar Tonfisk i vatten
1.5 dl Créme Fraiche
3 msk Majonnäs
0.5 st Rödlök
3 st Salladslök
5 st Saltgurka
1 tsk Paprikapulver
Salt
Peppar
Ost
Brödskivor

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Tuna melt – enkel och god tonfisktoast

  • 20 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Tuna melt – enkel och god tonfisktoast. Supergod och matig macka.  Perfekt att äta som brunch eller som en middagsmacka när man inte vill lägga så mycket tid i köket.

Steps

1
Done

Tonfiskröran

Hacka salladslök, saltgurka och rödlök. Sila av tonfisken. Blanda sedan ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2
Done

Stekning

Lägg en bit ost på ett bröd, på med röra, en skiva ost till och sedan bröd. Stek mackorna i smör på medelvärme tills de är gyllene och osten smält. Servera direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Kinesisk kycklingcurry
previous
Kinesisk kycklingcurry
Tulumbe
next
Tulumbe
Kinesisk kycklingcurry
previous
Kinesisk kycklingcurry
Tulumbe
next
Tulumbe

Add Your Comment