0 0
Krämig äggröra

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

6 st Ägg
0.75 dl Vispgrädde
2 msk Smör
Örtsalt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Krämig äggröra

  • 15
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Mitt recept på krämig äggröra. Äggröra är ju egentligen inte så avancerat men ibland kan det vara svårt att få den krämig. För att få den krämig tillsätter jag en skvätt grädde och steker på medellåg värme i smör. Sedan gäller det att röra runt regelbundet och inte låta äggen gå för länge.

Steg

1
Färdig

Vispa upp äggen. Tillsätt sedan grädden och örtsalt, 1-2 nypor.

2
Färdig

Smält smöret i en panna på låg till medelvärme. Häll i äggsmeten och låt den ligga i några sekunder. När äggen börjar koagulera kan du börja röra runt regelbundet tills äggen är krämiga men inte lösa. Servera direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
kycklingcurry med ris
Föregående
Krämig kycklingcurry med ris
Vietnamesiska vårrullar med krispig tofu och jordnötssdressing
Nästa
Vietnamesiska vårrullar med krispig tofu och dressing
kycklingcurry med ris
Föregående
Krämig kycklingcurry med ris
Vietnamesiska vårrullar med krispig tofu och jordnötssdressing
Nästa
Vietnamesiska vårrullar med krispig tofu och dressing

2 Comments Dölj kommentarer

Kommentera