0 0
Vietnamesiska vårrullar med krispig tofu och dressing

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
8 st Rispapper
1 st Paprika röd
0.5 st Gurka
4 st Salladslök
2 st Morötter
Böngroddar
Tofu
250 g Fast tofu
1.5 dl Majsstärkelse
1 tsk Lökpulver
1 tsk Chilipulver
Salt
Nuoc cham vinägrett
2 st Lime
1 dl Vatten
1 msk Rapsolja
0.5 st Chili
2 st Vitlöksklyftor
2.5 msk Fisksås
2 msk Lönnsirap
Salt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Vietnamesiska vårrullar med krispig tofu och dressing

  • 40 min
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

  • Tofu

  • Nuoc cham vinägrett

Directions

Share

Vietnameiska vårullar fyllda med krispig tofu och grönsaker. Väldigt gott! Grönsakerna och proteinet i vårrullarna går att variera oerhört mycket med den här kombon var riktigt god. Dressingen passade också bra till.

Recptet nedan är för 6 st rullar men tofun räcker till fler, men det är bara att hacka mer grönsaker för att kunna göra fler rullar!

 

Jordnötsdressing – perfekt till sallad eller kyckling

 

 

Steps

1
Done

Dressing

Finhacka chilin, pressa vitlöken och mixa ihop vinägretten.

2
Done

Grönsaker och tofu

Strimla alla grönsaker. Skiva tofun. Blanda majsstärkelse med kryddor och vänd alla tofubitar. Stek sedan i olja tills de blir krispiga och får lite färg.

3
Done

Doppa rispappret i varmt vatten tills det blir mjukt. Placera grönsaker och tofu i mitten och vik ihop lång- och kortsidor. Servera rullarna med dressingen!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Krämig äggröra
previous
Krämig äggröra
Roti - thailändska krispiga pannkakor
next
Roti – thailändska krispiga pannkakor
Krämig äggröra
previous
Krämig äggröra
Roti - thailändska krispiga pannkakor
next
Roti – thailändska krispiga pannkakor

Add Your Comment