0 0
Pepparkaksscones

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
6 dl Vetemjöl
50 g Smör
2 tsk Pepparkakskrydda
3 dl Mjölk
2.5 tsk Bakpulver
1 tsk Strösocker

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Pepparkaksscones

  • 30
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Saftiga och goda pepparkaksscones. Jag åt dem med marmelad och tyckte det var godast, men fick tips om ädelost och färkost. Bara att testa sig fram tills man hittar sin favorit. Här har jag även ett recept på riktigt goda saffransscones.

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 225 grader och klä en plåt med bakplåtspapper

2
Done

Blanda de torra ingredienserna - mjöl, bakpulver, socker och pepparkakskryddor. Tärna smöret och nyp in det i mjölet. Vänd i mjölken och rör till en kletig deg.

3
Done

Klicka ut 6 st scones på plåten och grädda i 15-20 minuter tills de är gyllene. Servera med valfritt pålägg men marmelad, ädelost eller färskost är några tips!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
crispy tofu tacos
previous
Crispy tofu tacos
saftiga kycklingspett
next
Saftiga kycklingspett (shish taouk)
crispy tofu tacos
previous
Crispy tofu tacos
saftiga kycklingspett
next
Saftiga kycklingspett (shish taouk)

Add Your Comment