Ingredients
-
4 dl Grekisk yoghurt
-
2 st Bananer
-
1.5 msk Kanel
-
2 msk Honung
-
Rapsoljaatt steka i
-
Granola
-
Färska hallon
Directions
Vispad grekisk yoghurt med kanelstekta bananer, hallon, granola och honung. En magiskt god frukostkombination! Jag älskar att vispa upp yoghurten för att få den sådär extra krämig och god.
Mängden bestämmer du helt själv, men jag skriver lite ungefärliga mått nedan 🙂
Receptet på granolan hittar du här: Hemmagjord granola
Steps
1
Done
|
Börja med att vispa upp yoghurten och fördela i 2 olika skålar. |
2
Done
|
Dela banerna i 4 delar och stek i olja. Krydda bananerna med kanel och ringla över honung. Stek tills de får lite yta. |
3
Done
|
Toppa yoghurten med granola, banana, hallon och honung! |
2 Comments Hide Comments
Så gott med yoghurt och frukt! Hur länge vispar du yoghurten? När jag provat att vispa yoghurt (10% fetthalt) blir den bara vattnig 🙁
Om jag köper en yoghurt som är stabbig så vispar jag för hand i ett par sekunder så att den blir krämig och len.