Ingredients
-
3.5 dl Riven kokos
-
1.25 dl Kokosmjölk
-
2 msk Honung
-
1 nypa Vaniljpulvereller en 1 tsk vaniljsocker
-
1.5 msk Kokosolja
-
Topping
-
100 g Mörk choklad
-
1 msk Rapsolja
Directions
Enkla bounty bars utan raffinerat socker. Jag använder honung men det går lika bra att använda agave eller lönnsirap. Justera mängden efter hur sött du vill ha det. Tänk på att chokladen också tillför en del sötma. Kokosmjölken jag använde är en klassisk lila förpackning från Santa Maria, jag försöker få med det vita i kokosmjölken som är lite fastare.
Tänk på att det måste stelna ordentligt för att du ska kunna skära fina rutor.
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
Förvara i kylen! |