0 0
Hälsosamma och enkla bounty bars

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

3.5 dl Riven kokos
1.25 dl Kokosmjölk
2 msk Honung
1 nypa Vaniljpulver eller en 1 tsk vaniljsocker
1.5 msk Kokosolja
Topping
100 g Mörk choklad
1 msk Rapsolja

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Hälsosamma och enkla bounty bars

  • Medium

Ingredienser

  • Topping

Steg

Dela
Annons:

Enkla bounty bars utan raffinerat socker. Jag använder honung men det går lika bra att använda agave eller lönnsirap. Justera mängden efter hur sött du vill ha det. Tänk på att chokladen också tillför en del sötma. Kokosmjölken jag använde är en klassisk lila förpackning från Santa Maria, jag försöker få med det vita i kokosmjölken som är lite fastare.

Tänk på att det måste stelna ordentligt för att du ska kunna skära fina rutor.

Se mina favoritredskap och köksprodukter

Steg

1
Färdig

Blanda kokosflingor, kokosmjölk, honung (eller annan sötning och vaniljsocker eller pulver i en bunke.

2
Färdig

Häll sedan över smeten på ett bakplåtspapper och forma till en kompakt fyrkant. Ställ sedan i en form eller tallrik och ställ i frysen i minst 1h.

3
Färdig

Skär till mindre bars/fyrkanter med en vass kniv och doppa eller ringla över mörk choklad som du kan späda ut med lite neutral olja eller kokosolja för en lösare choklad.

4
Färdig

Förvara i kylen!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
wok med biff och thaibasilika
Föregående
Biff med thaibasilika och bambuskott
lemonad
Nästa
Supergod och enkel lemonad + recept på sockerlag
wok med biff och thaibasilika
Föregående
Biff med thaibasilika och bambuskott
lemonad
Nästa
Supergod och enkel lemonad + recept på sockerlag

Kommentera