Ingredienser
- 500 g Kycklingfilé
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 st Paprika grön
- 1 st Paprika röd
- 1 burk Champinjoner på burk
- 2.5 dl Vispgrädde
- 2.5 dl Mjölk
- 1 msk Kycklingfond
- 1 tsk Lökpulver
- 0.25 tsk Cayennepeppar
- Salt
- Peppar
- Majsstärkelse
-
Tillbehör
- Ris
Steg
Kycklinggryta med paprika – god, värmande och lättlagad kycklinggryta som serveras med ris.
Andra recept på kycklinggrytor
Steg
1 Färdig | PreppTärna kyckling, paprika och riv vitlök. Sila av champinjonerna. |
2 Färdig | Gör grytanSalta kycklingen och stek i neutral olja tillsammans med vitlök tills den är stekt. Lägg över på en tallrik. |
3 Färdig | När grytan kokat upp vänd i kycklingen och red med majstärkelse (2-3 tsk utspätt i lite vatten). |
4 Färdig | ServeraSmaka av med salt eller tillsätt mer kycklingfond. |