0 0
Vispad fetaost med rostad potatis, tomater och chorizo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
Vispad fetaost
300 g Fetaost
1.5 dl Grekisk yoghurt
Tomater & potatis
1 kg Delikatesspotatis
15 st Körsbärstomater
Neutral olja
Salt
Peppar
Övrigt
3 st Chorizo
1 knippe Gräslök

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vispad fetaost med rostad potatis, tomater och chorizo

  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Vispad fetaost

  • Tomater & potatis

  • Övrigt

Steg

Dela

Vispad fetaost med rostad potatis, ugnsbakade tomater och chorizo. En perfekt snabblagad måltid. Vispad fetaost blir så krämigt och bra. De gifter sig perfekt med potatisen och osten. Chorizon kan du variera med kyckling eller annat protein.

Steg

1
Färdig

Ugnsrostad potatis och tomater

Sätt ugnen på 250 grader.
Dela potatisen. Lägg över i en bunke och vänd i olja, salt och peppar.
Placera ut på en plåt med den skurna sidan nedåt.
Dela tomtaterna och vänd även dem i olja, salt och peppar. Placera i formen bredvid potatisen.

2
Färdig

Rosta i mitten av ugnen. Efter ca 25 minuter kan du ta ut tomaterna och fortsätta rosta potatisen tills den är gyllene.

3
Färdig

Vispad feta

Lägg fetaost och grekisk yoghurt i matberedare. Vispa till en slät kräm.
Smaka av med salt.

4
Färdig

Chorizo

Dela chorizon i släntar och stek i olja.

5
Färdig

Servera

Servera potatisen med vispad fetaost, tomater och chorizo. Toppa med gräslök.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Kycklinggryta med paprika
Nästa
Kycklingkebab med ugnsrostade grönsaker
Föregående
Kycklinggryta med paprika
Nästa
Kycklingkebab med ugnsrostade grönsaker

Kommentera