Ingredients
- 5 msk Kakao
- 125 g Smör
- 2.5 dl Strösocker
- 2 tsk Vaniljsocker
- 2 st Ägg
- 1.5 dl Vetemjöl
- 1 tsk Bakpulver
Directions
Brownie med brynt smör. Väldigt god och inte för söt! Alla ugnar fungerar olika så därför är det extra viktigt att hålla koll på brownien. När kakan har fått en skorpa men fortfarande är skakig så är den klar. Jag gräddade min brownie i ca 16-17 min. Jag rekommenderar en kvadratisk form ungefär 15×15 om man vill få lite höjd på brownien. Jag hade en något större form och fick därför lite plattare brownies. Om du har en mindre form kan gräddningstiden öka då brownien blir tjockare.
Steps
1 Done | Sätt ugnen på 175 grader. Klä och smöra en form 15x20 eller 15x15. Har du en något större form så gör receptet gånger 1.5. |
2 Done | Bryn smöret och låt svalna medan du förbereder resten. |
3 Done | Häll över smeten i formen och grädda i ca 15-20 min (håll koll efter 15). Kakan ska satt sig i kanterna och ha en bakad yta men fortfarande vara skakig och kladdig. Hellre för kladdig än torr! |