0 0
Enkelt fröknäcke på majsmjöl

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 dl Majsmjöl
1 dl Pumpafrön
1 dl Solrosfrön
0.5 dl Linfrön
2.5 dl Vatten
0.5 dl Rapsolja
Flingsalt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Enkelt fröknäcke på majsmjöl

  • 70 min
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Enkelt fröknäcke gjort på majsmjöl och olika fröer. Perfekt till frukost eller mellanmål.  Fröerna kan man variera beroende på vad man har i skafferit och likaså mjölet. Du kan t.ex byta ut linfröna mot chiafrön och sesamfrön är också gott att ha i!

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 150 grader och täck en plåt med bakplåtspapper.

2
Done

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Koka upp vattnet och blanda ner det tillsammans med oljan i de torra ingredienserna. Blanda ihop ordentligt.
Tryck ut smeten på plåten med hjälp av ett bakplåtsapper som du lägger ovanpå och trycker ut till ett platt knäcke. Strö över flingsalt

3
Done

Grädda i ca 55-60 min tills knäcket blivit torrt. Låt svalna och bryt upp i bitar. Förvara torrt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Panerad fetaost med grekisk sallad och havreris
previous
Panerad fetaost med grekisk sallad och havreris
Fransk omelett
next
Fransk omelett
Panerad fetaost med grekisk sallad och havreris
previous
Panerad fetaost med grekisk sallad och havreris
Fransk omelett
next
Fransk omelett

2 Comments Hide Comments

Hej
Här kommer mitt svar på din fråga.
Jag har mina i en burk med tätslutande lok.
Men har hemma går det åt fort så efter knappt en vecka är det slut.
Det är som godis för oss i familjen. Med eller utan pålägg.
Mvh mp

Add Your Comment