0 0
Hemmagjord kycklingschnitzel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg Kycklingfilé
Ägg
Ströbröd
Vetemjöl
Örtsalt
Rapsolja

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Hemmagjord kycklingschnitzel

  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Enkel och frasig kycklingschnitzel. Perfekt att göra en större sats för att sedan göra flera rätter. Du kan servera kyckligschnitzeln färk med örtvinägrett och potatis, och sedan värma på för att göra kycklingsandwich och strimla ner i en sallad!

Steps

1
Done

Börja med att dela kycklingfiléerna så att du får 2 platta filéer. Banka sedan ut försiktigt. Krydda med örtsalt

2
Done

Vispa upp ägg (börja med 2 och addera mer eftersom). Häll upp vetemjöl och ströbröd i 2 tallrikar.
Vänd sedan filéerna först i mjöl, sen ägg, ströbröd, ägg igen och sist ströbröd igen. Stekt sedan gyllne på båda sidorna på medelvärme. Repetera med resten av kycklingen.

3
Done

Servera direkt med syrlig örtvingärett och potatis eller gör kycklingmackor elle servera med en sallad. Möjligheterna är många!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Bouillabaisse - fransk fiskgryta
previous
Bouillabaisse – fransk fiskgryta
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad
next
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad
Bouillabaisse - fransk fiskgryta
previous
Bouillabaisse – fransk fiskgryta
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad
next
Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad

Add Your Comment