Ingredients
-
250 g Filodegdu behöver ca 10-12 ark
-
2 dl Créme Fraiche
-
1 dl Ketchup
-
200 g Strimlad skinka
-
300 g Riven ost
-
300 g Champinjoner
-
0.25 dl Vatten
-
0.25 dl Kallt vatten
-
Salt
-
Oregano
Directions
Pizzarulle med filodeg – en frasig pizzarulle med filodegs som varvas med olika toppings/fyllningar. Du kan variera fyllningen med det du gillar precis som med en vanligt pizza. Filodegsrullen förbereds gärna en stund innan servering då den behöver sätta sig en stund innan vi kan dela den.
Steps
1
Done
|
FörberedelserSkiva och stek champinjonerna. Krydda med salt och oregano. |
2
Done
|
Gör pizzarullenPlacera aluminiumfolie på din arbetsyta - du ska sedan bygga din rulle ovanpå foliet. |
3
Done
|
Grädda rullenSätt ugnen på 225 grader. Linda bort foliet och dela rullen i ca 2 cm bred bitar. Placera ut på en plåt klädd med bakplåtsppaer. |
4
Done
|
ServeraLåt svalna och servera sedan med valfri sallad! |