Ingredients
-
Dressing
- 2.5 dl Majonnäs
- 1 dl Créme Fraiche
- 3 dl Finriven parmesan
- 1 tsk Sardellkräm
- 1 tsk Dijonsenap
- 1 tsk Citronsaft
- Peppar
-
Protein
- 400 g Kyckling eller quorn
- 140 g Bacon1 paket
- Grillkrydda
-
Tillbehör till wrapen
- 0.5 st Gurka
- 15 st Körsbärstomater
- 1 st Romansallad
- Kyckling eller quorn
-
Övrigt
- 4 st Tortilla large
- Smör
- 2 st Vitlöksklyftor
Directions
En smarrig caesarwrap som passar perfekt till lunch eller middag. Du väljer själv om du vill ha kyckling eller vegetariskt alternativ i wrapen. Jag körde på quorn vilket var väldigt gott och smidigt. Caesarwrapen blir extra god av att bre tortillan med vitlöksmör och steka på snabbt i pannan innan man rullar ihop den. Detta gjorde jag för att ersätta smaken från krutonger som man vanligtvis har till caesarsallad.
Steps
1 Done | SåsenBlanda alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt och peppar, tillsätt evenutellt mer citron eller sardellkräm. Tänk på att den ska smaka mycket. Ställ i kylen så länge! |
2 Done | ProteinStek kycklingen eller quorn i panna med olja. Krydda med grillkrydda. Ställ åt sidan. |
3 Done | TillbehörSkölj och dela romansalladen. Dela tomat och gurka. |
4 Done | TortillanRiv vitlöken. Bre först på smör på tortillabröden och sedan tortillan. |
5 Done | Montera wrapenLägg på sallad, kyckling eller quorn, tomat, gurka och toppa slutligen med bacon och dressing. Vik ihop och servera! |