Paneng – röd thailändsk curry som är riktigt god och relativ enkel att göra. Du kan ersätta kycklingen mot räkor, fläsk eller bara ha i grönsaker. Servera curryn med ris!
Tom kha gai med tofu – thailändsk soppa med rödcurry och kokosmjölk. En sötsyrlig thailändsk soppa som vanligtvis äts med kyckling till men det går lika bra med tofu eller...
En fräsch thaisallad med fisksåsvinägrett. Passar perfekt till en wok men gerår även att komplettera med lite krispig tofu eller kyckling och risnudlar för att bli en komplett rätt! Älskar...
En malaysisk soppa som görs med en paste som heter laksa. Den kan man antingen göra själv eller köpa färdig. Jag köpte min pasta på en asian market och den...
Pad see ew är en klassisk thailändsk wok som görs på lite bredare nudlar, en sojasås och kinesisk broccoli. Det bästa är att steka en portion åt gången för att...
Kycklingwok med risnudlar! Jag Älskar wok! Det är så gott och går enkelt att göra vegetariskt eller veganskt också. Det går även bra att ha i blomkål, vattenkastenjer eller någon...
Thaigryta med kyckling, kokosmjölk och röd curry! Smidig och god vardagsrätt som också passar i matlådan. Vill man ha den vegetarisk så tror jag att det är gott att istället...