KRÄMIG LÖVBIFFSPASTA 🥳 Jättegott och enkelt. Perfekt när du vill laga något extra gott till helgen. Marinera biffen i bakpulver och tänk på att skära den mot fibrerna så blir...
Hoisinnudlar med tofufärs eller vanlig färs! Men kan verkligen slå ett slag för tofu här. Ett bra sätt att äta mer växtbaserat och dessutom blir det billigare.
Smakrik kycklingfärs med kokosris – en go och smarrig vardagsmiddag med kycklingfärs smaksatt med vitlök, lime, soja och oystersås. Till detta kokar jag ris i 2/3 koksgrädde och resten vatten....
En smörig nudelwok med kyckling, paprika och broccoli. Jättegott! I detta recept använder jag linguine istället för vetenudlar/äggnudlar och jag tycker att det funkar perfekt. Linguine ger lite mer tuggmotstånd...
Säsongswok november – wok med biff, vitkål och morötter. Dags för en ny wok i säsongs. I november gör jag en wok med breda risnudlar 10 mm, lövbiff, morötter och...
Höstig och god svampsoppa som toppas med smörstekta trattkantareller och parmesanchips som både ger soppan syra och sälta. I soppan har jag skogschampionjoner med det funkar fint med annan svamp...
Pannbiff med pressad potatis och trattkanatarellsås. Supersmarrig middag att laga när svampen är i säsong. Får du inte tag på trattkantareller funkar det bra att ersätta med annan svamp. Extra...
Då var det dags för en wok med grönsaker i säsong i oktober. Vi har fortsatt blomkål, spetskål, morötter i säsong som gör sig utmärkt i en wok. Som protein...
Säsongswok september bjuder på en wok med biff, blomkål, spetskål och zucchini. I det här receptet skippar jag oystersås och har istället hoisin. Det gör att det enkelt går att...