Eclair fyllda med vaniljkräm doppade i mörk choklad. En éclair är ett avlångt bakverk gjord på chouxdeg. De blir ihåliga och fylls med olika och toppas med choklad. Den är...
Jordgubbstårta i portionsglas. En enkel och lättlagad jordgubbstårta som du serverar portionsvis i antingen fat eller i glas. Varva rulltårtsbottnar, med vaniljkräm utan ägg, jordgubbssylt och jordgubbar. Toppa med lättvispad...
Jaffa oblande – rån med jaffakex. Krämiga oblande med en fyllning på kexsmulor och choklad med jaffakex i mitten. Jaffakex är runda små mjuka kakor med en marmelad i mitten....
Snabb jordgubbstårta – en enkel jordgubbstårta som du får ihop på 20 minuter. Otroligt god och krämig tårta med jordgubbar och savoiordikex som man använder i tiramisu. Du behöver alltså...
Cupavci – kokosrutor doppade i chokladglasyr och kokos. En balkantolkning av kärleksmums. Väldigt goda och enkla att göra till många. Det går öven bra att byta ut den mörka chokladen...
Brytbröd – super mjukt, fluffigt och gott. Riktigt gott och mjukt! Degen går också att använda för att göra kiflice (små giflar) med olika fyllningar. Receptet ger ca 7-8 st...
Tulumbe – ett populärt bakverk i balkan. Tulumbe påminner om churros och själva degen görs på liknande sett. Skillnaden är att de sedan doppas i sockerlag och blir mjuka och...
Supergoda och fluffiga ricottapannkakor. Ricotta i pannkakor gör dem så fluffiga och mjuka. Tillsammans med citron och lönnsirap smakade det som en mjuk och saftig kaka. Jag kan varmt rekommendera...