Då var det dags för en wok med grönsaker i säsong i oktober. Vi har fortsatt blomkål, spetskål, morötter i säsong som gör sig utmärkt i en wok. Som protein...
Plåtmiddag med sesampotatis och srirachamajonnäs. En smarrig restmiddag med kycklingben, sesampotatis, blomkål, morötter och spetskål. Detta serveras med en söt och krämig sweetchilimajonnäs. Det finns inga exakta regler för det...
Säsongswok september bjuder på en wok med biff, blomkål, spetskål och zucchini. I det här receptet skippar jag oystersås och har istället hoisin. Det gör att det enkelt går att...
3 goda veganska tillbehör till julbordet. Sparrisbroccoli med en god sesamtopping (går bra med vanlig broccoli också), silkes tofu med supergod topping. Silkestofu påminner om lite lösare kokt äggvita i...
Pankopanerad kycklingfilé med kryddor och kålsallad. En enkel och god middag! Att smaksätta pankoströbrödet är ett gott sätt att spica till sin kyckling. Jag hade vinägrett som sås till både...
Ugnsbakad fläskytterfilé med rostad spetskål, potatis och bryntsmörsås. Supersaftig fläskytterfilé som marinetas över natten och sedan ugnsbakas tills den uppnår 70 grader och blir perfekt. Till fläskytterfilén serverade jag rostad...
En väldigt enkel och otroligt god förrätt. Perfekt förrätt om man har en lite mäktigare varmrätt, den rostade spetskålen är också god att servera som tillbehör till varmrätten. Rekommenderar detta!