Pad see ew – enkel och god thai wok
Pad see ew är en klassisk thailändsk wok som görs på lite bredare nudlar, en sojasås och kinesisk broccoli. Det bästa är att steka en portion åt gången för att...
Hemmagjord wienernougat
Hur gott är det inte med wienernougat? Väldigt om du frågar mig! Det är dessutom superenkelt att göra själv och...
Nutella och kexbollar
Nutella och kexbollar. Otroligt enkelt att göra och väldigt goda! Du kan ersätta valnötterna med hasselnötter eller ha ännu mer...
Rån med chokladfyllning
Rån med chokladfyllning även kallat oblatne/oblande. En vanlig dessert i balkan. Den går att göra med massvis av olika fyllningar...
Rån med kola och valnötsfyllning (oblatne )
Rån med kola och valnötssfyllning även kallat oblatne/oblande. En vanlig dessert i balkan. Den går att göra med massvis av...
Kokosbollar med vitchoklad och lime (snöbollar)
Kokosbollar med vitchoklad som smaksätts med skalet från en lime. Väldigt enkla att göra de då inte kräven många moment...
Kola med brynt smör och flingsalt – julkola
Kola med brynt smör och flingsalt som jag gjort i silikonformar. Det är väldigt smidigt och snyggt! Jag kokar kolan...
Ferrero Roscher Cheesecake
Ferrero roscher cheesecake! En krämig cheesecake med nötig och kripig botten. Viktigt att inte låta den stå framme för länge i rumstemperatur för då blir den mjuk. Servera den direkt...
Hallonsmoothie med kakao
Hallonsmoothie med kakao. Smakar fortfarande mest hallon med en touch av kakao. Tycker det passar väldigt bra! Vill man så kan man även ha i en skopa proteinpulver med smak av...
Smoothiebowl med mango och ananas
En fräsch smoothiebowl på mango, ananas och apelsin. Det här är en av mina favoritsmoothies. Den är så friskt och...
Chokladbollar med nutella
Chokladbollar med Nutellagömma. Chokladbollar är ju alltid gott men en liten överraskning gör det extra roligt. För att du ska...
Krämig fläskfilépasta med champinjoner och paprika
Krämig fläskfilépasta med champinjoner och paprika. Snabb och god pasta som även går att göra med kyckling och kycklingbuljong istället...