0 0
Bananscones

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
6.5 dl Vetemjöl
2.5 tsk Bakpulver
50 g Smör
2 st Mogna bananer mogna
2.5 dl Mjölk
1 nypa Salt
Pumpafrön valfritt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bananscones

  • 30
  • Portioner 3
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Har du bruna bananer som du inte vet vad du ska göra med? Då kan du slänga ihop bananscones till frukost eller mellanmål. Servera sedan med valfri marmelad eller ost.

Steg

1
Färdig

Sätt ugnen på 200 grader. Mosa bananerna. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tärna smöret och fördela det i mjölbladningen. Häll i mjölken och de mosade bananerna och blanda ihop till en kladdig deg.

2
Färdig

Klicka ut 6 st på en plåt klädd med bakplåtspapper. Toppa med frön och grädda i ca 20 min.
Servera sconesen med marmelad eller ost och smör!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
fishcakes recept
Föregående
Fishcakes med chili-och vitlöksmarinerade risnudlar och en syrlig vinägrett
svamppasta med smak av tryffel
Nästa
Svamppasta med smak av tryffel toppat med pangrattato
fishcakes recept
Föregående
Fishcakes med chili-och vitlöksmarinerade risnudlar och en syrlig vinägrett
svamppasta med smak av tryffel
Nästa
Svamppasta med smak av tryffel toppat med pangrattato

Kommentera