Ingredients
-
400g Filodeg
-
300g Fetaost
-
3 st Ägg
-
1 dl Mjölk
-
1 dl Rapsolja
-
2 dl Naturell yoghurt
-
2 tsk Bakpulver
-
Salt
-
Sesamfrönatt toppa med
Directions
Idag vill jag tipsa om dessa filodegsmuffins med fetaost! Perfekta till soppa, som mellis eller helgfrukost! Riktigt goda och saftiga ? går även att frysa in!
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 200g. |
2
Done
|
Strimla filodegen i ca 2cm breda strimlor. Vispa upp äggen och blanda ihop resten av ingredienserna (förutom sesamfrön). |
3
Done
|
Ha i strimlorna (lite i taget och se till så att de är separerade) och rör ihop alternativ att doppa några strimlor och sedan lägga in i formarna. När allt ligger i muffinsplåten så strö över lite sesamfrön. |
4
Done
|
Grädda i ca 20-25min tills de fått en fin färg. |