Ingredients
- 500 g Fetaost
- 500 g Filodeg
- 3 st Ägg
- 2.5 dl Naturell yoghurt
- 1 tsk Bakpulver
- 1 dl Rapsolja
- 1 dl Mjölk
- Salt
- Sesamfrön
Directions
Filodegsrullar med fetaost. Supergoda filodegsrullar med fetaost, saftiga och lite krispiga. Gott att ha som tilltugg, mellanmål, lunch eller middag med en god sallad till! Dessa är väldigt vanliga i balkan och görs i olika former. Jag har även ett recept på filodegspaj eller som det kallas i Serbien ”gibanica” som du hittar här
Steps
1 Done | Sätt ugnen på 200 grader. |
2 Done | Fyllning |
3 Done | Att pensla filodegen med |
4 Done | Fyll filodegenlägg ett blad filodeg på ett en ren arbetsyta. Pensla hela bladet med ägg, olja och mjölkblandingen. Hela ska vara penslad men inte saggig och blöt. Lägg över ett till filodegsblad och repetera. |
5 Done |