0 0
Saganaki ost med sesamfrön och honung

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 st Ägg
1 st Saganaki
Honung
Sesamfrön
Rapsolja Att steka i

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Saganaki ost med sesamfrön och honung

  • 10
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Saganaki med sesamfrön och honung. Saganaki är greksiska rätter som tillagas i liten panna, det är vad ordet saganaki  betyder. Det man bland annat tillagar är ost. Den steks och äts med citron eller som i mitt fall sesamfrön och honung!

 

Jag använder en ost som heter saganaki som finns att köpa i vanliga matbutiker.

Steps

1
Done

Vispa upp ägget och vänd osten i äggen och sedan i sesamfrön. Stek gyllene och ringla sedan över lite honung. Servera direkt!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
friterad zucchini
previous
Friterad zucchini
kesoplättar på vaniljkeso
next
Kesoplättar på vaniljkeso
friterad zucchini
previous
Friterad zucchini
kesoplättar på vaniljkeso
next
Kesoplättar på vaniljkeso

Add Your Comment