0 0
Kesoplättar på vaniljkeso

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2.5 dl Keso Vanilj
2.5 dl Havregryn
2 st Ägg
1 dl Mjölk
1 nypa Salt
1 tsk Bakpulver

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Kesoplättar på vaniljkeso

  • 25
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Frukosttips till veckan! Kesoplättar gjorda på keso vanilj!  Väldigt enkla och goda. Lite ”kladdigare” än klassiska pannkakor då innehåller ost med en något krispig yta. Åt dem med keso och jordgubbssylt.

Steps

1
Done

Mixa alla ingredienser i en blender till en slät smet. Stek sedan i olja på medelvärme. Servera direkt med förslagsvis keso och sylt.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Saganaki ost med sesamfrön och honung
previous
Saganaki ost med sesamfrön och honung
God thaisoppa med kyckling och ångkokade grönsaker
next
God thaisoppa med kyckling och ångkokade grönsaker
Saganaki ost med sesamfrön och honung
previous
Saganaki ost med sesamfrön och honung
God thaisoppa med kyckling och ångkokade grönsaker
next
God thaisoppa med kyckling och ångkokade grönsaker

3 Comments Hide Comments

Add Your Comment