Ingredients
- 3 dl Havregryn
- 3 st Äpplen
- 1.5 msk Smör
- 2 msk Honunglönnsirap eller agave går också bra
- 2 tsk Kanel
- 4 msk Vaniljkvarg
Directions
Frukostpaj med kanelstekta äpplen och vaniljkvarg. Perfekt som en liten hälsosammare efterrätt eller som mellanmål. Servera pajen med en klick vaniljkvarg.
Steps
1 Done | Måtta upp havregryn i en bunke och blanda med 1 tsk kanel och nyp ihop med 1msk smör. Ringla ner lite (ca 2 tsk honung/lönnsirap). Rosta i en torr panna tills havregrynen börjar få lite färg. Ställ sen åt sida i en skål. |
2 Done | Skala och tärna äpplena. Stek i en liten klick smör. Krydda med 1 tsk kanel och 1 msk lönnsirap (har du syrliga äpplen så kan du ha mer lönnsirap) och stek tills äpplena mjuknat en aning. |