0 0
Frukostpaj med kanelstekta äpplen och vaniljkvarg

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
3 dl Havregryn
3 st Äpplen
1.5 msk Smör
2 msk Honung lönnsirap eller agave går också bra
2 tsk Kanel
4 msk Vaniljkvarg

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Frukostpaj med kanelstekta äpplen och vaniljkvarg

  • 25
  • Portioner 2
  • Lätt

Ingredienser

Steg

Dela

Frukostpaj med kanelstekta äpplen och vaniljkvarg. Perfekt som en liten hälsosammare efterrätt eller som mellanmål. Servera pajen med en klick vaniljkvarg.

Steg

1
Färdig

Måtta upp havregryn i en bunke och blanda med 1 tsk kanel och nyp ihop med 1msk smör. Ringla ner lite (ca 2 tsk honung/lönnsirap). Rosta i en torr panna tills havregrynen börjar få lite färg. Ställ sen åt sida i en skål.

2
Färdig

Skala och tärna äpplena. Stek i en liten klick smör. Krydda med 1 tsk kanel och 1 msk lönnsirap (har du syrliga äpplen så kan du ha mer lönnsirap) och stek tills äpplena mjuknat en aning.
Fördela lite äpplen på en tallrik, strö över havregryn och en klick vaniljkvarg bredvid.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Mini brownie cookies
Föregående
Mini brownie cookies med flingsalt
Bakad potatis med romsås
Nästa
Bakad potatis med vegetarisk röra på tångkaviar, rödlök och dill.
Mini brownie cookies
Föregående
Mini brownie cookies med flingsalt
Bakad potatis med romsås
Nästa
Bakad potatis med vegetarisk röra på tångkaviar, rödlök och dill.

Kommentera