Ingredients
-
Pesto
-
1.5 dl Pumpafrön
-
1.25 dl Olivolja
-
3.5 dl Parmesan
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 tsk Citron
-
1.5 kruka Basilika
-
Salt
-
Till pastan
-
400 g Pastagärna en liten sort
-
1 knippe Sparris
-
15 cm Gurka
-
2 st Avokado
-
50 g Spenat
-
5 st Salladslök
-
1 dl Pumpafrön
-
1 liten påse Sockerärtor
-
400 g Grillost
Directions
En grön pastasallad med grillost och bara gröna grönsaker. Sparris, salladslök, spenat, gurka, avokado och sockerärtor. Tillsammans med en hemmagjord grönpesto och krispig grillost. Variera gärna grönsakerna efter säsong.
Du kan förbereda allt med lägg gärna på grillosten precis vid servering då den är som godast.
Steps
1
Done
|
PestonRosta pumpafrön (rosta lite extra att toppa salladen med). Låt svalna och mixa sedan tillsammans med basilikan, parmesan och vitlöken. |
2
Done
|
Till pastanKoka pastan, välj gärna en mindre pastasort. Dela och stek sparris och sockerärtor. |
3
Done
|
Blanda pastan med peston, spara lite att toppa med. Vänd sedan ner salladslök, spenat, gurka, sparris, sockerärtor. Stek grillosten. |
4
Done
|
ServeraServera pastan med extra klickar av pesto. |