0 0
Bröd med spenat och fetaost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

100 g Spenat
150 g Fetaost
3.5 dl Naturell yoghurt
1 dl Rapsolja
2 st Ägg
1.5 dl Vetemjöl
2.5 dl Havregryn
1 tsk Bakpulver
Salt

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Bröd med spenat och fetaost

Saftigt bröd

  • 60 min
  • Medium

Ingredienser

Steg

Dela

Ett egenbakat bröd med spenat och fetaost. Det här brödet blev väldigt saftigt, matigt och gott! Håller sig bra någon dag efter också, perfekt frukostbröd till helgen med andra ord.

Steg

1
Färdig

Sätt ugnen på 180 grader och smörj en brödform med smör.

2
Färdig

Skölj och hacka spenaten och blanda ihop tillsammans med yoghurten, oljan och äggen i en bunke.

3
Färdig

Blanda ned de torra ingredienserna och rör om ordentligt.

4
Färdig

Lägg över i formen och strö över lite solros- och sesamfrön.

5
Färdig

Grädda i ca 45 min (exakt tid beror på ugn, kolla ifall den behöver gräddas lite till för säkerhets skull).

6
Färdig

Servering

Ät som det är eller servera med pålägg!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
chokladbollar med center
Föregående
Chokladbollar med Center ”in the center”
chokladbollar med kolasås
Nästa
Sockerfria chokladbollar med kolasåsgömma
chokladbollar med center
Föregående
Chokladbollar med Center ”in the center”
chokladbollar med kolasås
Nästa
Sockerfria chokladbollar med kolasåsgömma

Kommentera