0 0
Bröd med spenat och fetaost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

100 g Spenat
150 g Fetaost
3.5 dl Naturell yoghurt
1 dl Rapsolja
2 st Ägg
1.5 dl Vetemjöl
2.5 dl Havregryn
1 tsk Bakpulver
Salt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Bröd med spenat och fetaost

Saftigt bröd

  • 60 min
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Ett egenbakat bröd med spenat och fetaost. Det här brödet blev väldigt saftigt, matigt och gott! Håller sig bra någon dag efter också, perfekt frukostbröd till helgen med andra ord.

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 180 grader och smörj en brödform med smör.

2
Done

Skölj och hacka spenaten och blanda ihop tillsammans med yoghurten, oljan och äggen i en bunke.

3
Done

Blanda ned de torra ingredienserna och rör om ordentligt.

4
Done

Lägg över i formen och strö över lite solros- och sesamfrön.

5
Done

Grädda i ca 45 min (exakt tid beror på ugn, kolla ifall den behöver gräddas lite till för säkerhets skull).

6
Done

Servering

Ät som det är eller servera med pålägg!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
chokladbollar med center
previous
Chokladbollar med Center ”in the center”
chokladbollar med kolasås
next
Sockerfria chokladbollar med kolasåsgömma
chokladbollar med center
previous
Chokladbollar med Center ”in the center”
chokladbollar med kolasås
next
Sockerfria chokladbollar med kolasåsgömma

Add Your Comment