Ingredients
- 100 g Mjölkchoklad
- 100 g Mörk choklad
- 100 g Smör
- 2 st Ägg
- 1 dl Strösocker
- 1 tsk Vaniljsocker
- 0.75 dl Vetemjöl
-
Glasyr
- 50 SmörTill glasyren
- 0.5 dl KaffeTill glasyren
- 1 dl KakaoTill glasyren
- 2 dl FlorsockerTill glasyren
- 1 tsk VaniljsockerTill glasyren
Directions
Kärleksmums + brownie = sant. Tänk dig en kladdig kärleksmums. Visst låter det gott? Jätte! Det här är ett av mina favoritbakverk. Älskar kärleksmums i alla former men den här kärleksmumsbrownien är nog favoriten.
Formen jag använder är: 20 cm, har du en större så gör receptet gånger 1.5
Steps
1 Done | Sätt ugnen på 175 grader. |
2 Done | Vispa ägg och strösocker lätt. Sikta ner vaniljsocker och mjöl.. Tillsätt den smälta chokladblandningen och rör om lite till, bara precis tills det går ihop till en jämn smet. |
3 Done | Häll smeten i rund form med måtten ca 20cm klädd och smord, och grädda i mitten av ugnen i cirka 15-20 minuter (beror på ugn, den ska vara liite lös när du tar ut den om du vill ha den kladdig). Låt svalna helt innan du lägger på glasyren. |
4 Done | GlasyrenSmält smöret till glasyren och låt svalna. Blanda sedan ihop smöret med resten av ingredienserna, förutom kokosflingor, till en jämn och bredbar smet. |