• Home
  • Tilltugg
  • Kavringsnittar med creme fraiche, rödlök, dill och tångrom
0 0
Kavringsnittar med creme fraiche, rödlök, dill och tångrom

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
7 Kavring 4 st per skiva
1 burk Tångrom
1 st Rödlök
4 dl Créme Fraiche
Salt

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Kavringsnittar med creme fraiche, rödlök, dill och tångrom

Features:
    • 30
    • Serves 30
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

    Ibland är det kanske lite pilligt att göra snittar men oftast så är det värt! Går att variera så mycket och samtidigt är det så najs att kunna bjuda på något som man kan snacksa på under kvällen som inte är godis eller chips.

    Steps

    1
    Done

    Skiva brödet i 4 delar per skiva. (rosta innan om du vill). Finhacka rödlöken. Blanda creme fraiche med hälften av rödlöken, lite hackad dill och salt.
    Klicka ut lite fraicheblandning på varje snitt. Toppa med rödlök, tångrom och dill!

    Emilia

    Recipe Reviews

    There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
    previous
    Frasiga rårakor
    Kladdig kärleksmumsbrownie
    next
    Kladdig kärleksmumsbrownie
    previous
    Frasiga rårakor
    Kladdig kärleksmumsbrownie
    next
    Kladdig kärleksmumsbrownie

    Add Your Comment