0 0
Knäckig bananpaj

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 st Banan
150 g Smör
3.5 dl Havregryn
2 dl Vetemjöl
0.25 dl Ljus sirap
1 dl Strösocker
2 tsk Vaniljsocker
Tillbehör
Vaniljglass

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Knäckig bananpaj

  • 35
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

  • Tillbehör

Directions

Share

Knäckig bananpaj – en jättenkel efterrätt som blir perfekt när man vill ha något lättbakat som går fort att göra. Efterrätten påminner om friterad banan. Serveras självklart med vaniljglass.

Steps

1
Done

Prepp

Sätt ugnen på 200 grader.
Skiva bananerna och sprid ut i en pajform.

2
Done

Knäckiga täcket

Smält smöret. Blanda ner resten av ingredienserna i det smälta smöret. Toppa banerna med smeten så de täcker alla skivor. Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter eller tills den är gyllene.

3
Done

Låt svalna och sätta sig. Servera sedan med glass.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Krämig ostpasta med chiliflakes
previous
Krämig ostpasta med chiliflakes
Potatisbullar med ost
next
Potatisbullar med ost
Krämig ostpasta med chiliflakes
previous
Krämig ostpasta med chiliflakes
Potatisbullar med ost
next
Potatisbullar med ost

Add Your Comment