0 0
Potatisbullar med ost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1.5 kg Fast potatis
2 dl Majsstärkelse
1 tsk Salt
3 dl Riven mozzarella
Neutral olja

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Potatisbullar med ost

  • 35
  • Serves 4
  • Easy
[dfrcs name="knivar"]

Ingredients

Directions

Share

Potatisbullar med ost. Supergoda att servera som tillbehör till grillat tillsammans med sås och sallad.

De går utmärkt att förbereda dem innan och förvara i frysen tills att du vill tillaga dem.

Steps

1
Done

Skala och koka potatisen

Skala och koka potatisen i 10 minuter.
Sila av och låt ångas av. Grovriv potatisen när den svalnat så pass mycket att du kan hålla i den.

2
Done

Blanda den rivna potatisen med salt och majstärkelse. Rör runt utan att mosa för mycket.
Med lätt fuktiga händer - forma till en plat cirkel. Placera mozzarella i mitten och stäng igen. Du kan göra dem runda eller rektangulära.
Låt potatisbullarna sedan stå i frysen i minst 30 min men det går också bra att förvara dem längre

3
Done

Stek

Stek i rikligt med olja på medel värme på alla sidor till se är gyllene och genomstekta.

4
Done

Servera

Servera med valfritt tillbehör.
Förslagsvis med korv, grillat, en god sås och sallad.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Knäckig bananpaj
previous
Knäckig bananpaj
Grötfrallor - enkla och goda frallor med havregrynsgröt
next
Grötfrallor – enkla och goda frallor med havregrynsgröt
Knäckig bananpaj
previous
Knäckig bananpaj
Grötfrallor - enkla och goda frallor med havregrynsgröt
next
Grötfrallor – enkla och goda frallor med havregrynsgröt

Add Your Comment