Ingredients
-
500 g Köttfärs
-
2 burkar Finkrossade tomater
-
2 st Vitlöksklyftor
-
2 msk Persiljafärsk
-
1 tsk Basilikatorkad
-
1 tsk Oreganotorkad
-
2 msk Ketchup
-
Saltefter smak
-
Pepparefter smak
-
1 msk Strösocker
-
500 g Pasta
-
Parmesanatt toppa med
Directions
En klassisk köttfärssås med penne pasta. Den här pastarätten är en svårslagen vardagsklassiker!
Festa till den genom att toppa med parmesan och färsk persilja eller byt ut spaghettin till penne, radiatori eller någon annan spännande pastasort.
Sen är ju ketchup ett måste att ha till enligt mig, hihi 😀
Steps
1
Done
|
Stek köttfärsen i olja tills den är genomstekt. Pressa ner vitlöksklyftorna och tillsätt örtsalt, rör om. |
2
Done
|
Vänd sedan i finkrossade tomater. Salt, ketchup, peppar, socker, torkad basilika och oregano. Låt puttra på medelvärme i 20 min. |
3
Done
|
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Smaka av köttfärssåsen och tillsätt mer kryddor + färsk persilja. |