Ingredients
-
500 g Pasta
-
400 g grillad kyckling
-
150 g Majs
-
1 st Paprika grön
-
1 st Rödlök
-
3 msk Persiljafärsk
-
100 g Fetaost
-
3 dl Créme Fraiche
-
0.5 st Lime
-
2 msk Majonnäs
-
Salt
-
Peppar
-
1 tsk Paprikapulver
-
1 tsk Spiskummin
Directions
En krämig pastasallad med inspiration från mexico, hehe. Lite smörstekt majs, grillad kyckling och en dressing med tacosmak. Kycklingen kan uteslutas eller bytas ut mot soyabitar om man vill ha vegetariskt! 🙂
Steps
1
Done
|
Koka pastan och skölj den i kallt vatten och pilla kycklingen i mindre bitar. Hacka rödlök, persilja och grön paprika. Stek majsen i en klick smör tills de får en gyllenbrun färg. |
2
Done
|
DressingenBlanda creme fraiche, majonnäs, saften från en halv lime, salt, peppar, spiskummin och paprikapulver. |
3
Done
|
Blanda alla ingredienser till pastan i en stor skål. Toppa med fetaost och persilja! |