Ingredients
-
250 g Filodeg
-
150 g Fetaost
-
200 g Riven mozzarella
-
0.5 dl Persilja
-
Peppar
-
Rapsolja
Directions
Små krispiga ostrullar som är perfekta till till soppa eller som tilltugg till en buffé. Rullarna har jag fyllt med riven mozzarella och fetaost. Jag köper fast mozzarella som ja river själv med det går även bra med färdigriven. Välj själv om du vill fritera rullarna eller grädda i ugn. Ugn är något smidigare och frasigare!
Steps
1
Done
|
Blanda hackad persilja, riven mozzarella och smulad fetaost i en bunke. Peppra. |
2
Done
|
Blanda 1 msk mjöl med lite vatten för att skapa ett klister som du stänger rullarna med. Dela filodegsblad så att du får fyrkantinga blad. Placera fyllningen i mitten och vik in som ett kuvert med ovan sidan och undersidan. Vik sedan över från vänster till höger. Rulla ihop. Precis innan du stänger rullen - pensla lite av "klistret" och stäng rullen. |
3
Done
|
Ska du inte äta dem direkt går det bra att frysa in. |