0 0
Ostrullar  – fritera eller grädda i ugn

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 g Filodeg
150 g Fetaost
200 g Riven mozzarella
0.5 dl Persilja
Peppar
Rapsolja

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Ostrullar – fritera eller grädda i ugn

  • 30
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Små krispiga ostrullar som är perfekta till till soppa eller som tilltugg till en buffé. Rullarna har jag fyllt med riven mozzarella och fetaost. Jag köper fast mozzarella som ja river själv med det går även bra med färdigriven. Välj själv om du vill fritera rullarna eller grädda i ugn. Ugn är något smidigare och frasigare!

Steps

1
Done

Blanda hackad persilja, riven mozzarella och smulad fetaost i en bunke. Peppra.

2
Done

Blanda 1 msk mjöl med lite vatten för att skapa ett klister som du stänger rullarna med. Dela filodegsblad så att du får fyrkantinga blad. Placera fyllningen i mitten och vik in som ett kuvert med ovan sidan och undersidan. Vik sedan över från vänster till höger. Rulla ihop. Precis innan du stänger rullen - pensla lite av "klistret" och stäng rullen.

3
Done

Ska du inte äta dem direkt går det bra att frysa in.
Du kan antingen fritera dem eller pensla dem med olja eller ägg och grädda dem på 200 grader tills de blir gyllene (ca 20 min).

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Mascarponekräm med vitchoklad, syrlig lemoncurd, kaksmulor och färska hallon
previous
Mascarponekräm med vitchoklad, syrlig lemoncurd, kaksmulor och färska hallon
https://matinspo.se/wp-admin/post.php?post=2906&action=edit
next
Oxfilé med fondantpotatis, rödvinsås, rostade grönsaker och örtsmör
Mascarponekräm med vitchoklad, syrlig lemoncurd, kaksmulor och färska hallon
previous
Mascarponekräm med vitchoklad, syrlig lemoncurd, kaksmulor och färska hallon
https://matinspo.se/wp-admin/post.php?post=2906&action=edit
next
Oxfilé med fondantpotatis, rödvinsås, rostade grönsaker och örtsmör

Add Your Comment