0 0
Pasta puttanesca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
500 g Tomatsås
0.75 dl Kapris
3 dl Svarta oliver
1 tsk Chilipulver
1 msk Sardellkräm
3 st Vitlöksklyftor
1 st Gullök
2 msk Olivolja
1 tsk Strösocker
1 kruka Basilika
Salt
Peppar
Tillbehör
350 g Spaghetti
Parmesan

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pasta puttanesca

  • 25
  • Portioner 3
  • Medium

Ingredienser

  • Tillbehör

Steg

Dela

Pasta puttanesca – en klassisk italiensk pastarätt med en smakrik tomatsås med massa vitlök, oliver och kapris. Otrolig gott ihop och passar perfekt med massa parmesan på och en god sallad.

Steg

1
Färdig

Såsen

Finhacka lök och vitlök och fräs i olivolja i en stor panna utan att den tar färg. Tillsätt sardellkrämen och stek lite till. Vänd i tomatsåsen, oliverna och kapris - tillsätt sockret, salta och peppra. Sänk värmen och låt småputtra i 15 minuter. Koka under tiden pastan.

2
Färdig

Smaka av pastan med salt och tillsätt sedan den kokta spagehettin. Ta pannan från värmen och vänd i basilikan.

3
Färdig

Servera

Severa salladen med parmesan och en god sallad.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Marinerade kycklinglår med färsk potatis, kall sås och syrlig sallad med sparris
Föregående
Marinerade kycklinglår med färsk potatis, kall sås och syrlig sallad med sparris
Crispy chicken burger
Nästa
Crispy chicken burger
Marinerade kycklinglår med färsk potatis, kall sås och syrlig sallad med sparris
Föregående
Marinerade kycklinglår med färsk potatis, kall sås och syrlig sallad med sparris
Crispy chicken burger
Nästa
Crispy chicken burger

Kommentera