Ingredients
-
400 g Pasta
-
280 g Bacon
-
250 g Körsbärstomater
-
1 st Rödlök
-
70 g Ruccola
-
2 pkt Minimozzarella
-
190 g Grön pestoen liten burk
-
1 dl Soltorkade tomater
Directions
Här har du en jättegod och snabblagad pasta. Perfekt att laga när det inte finns tid eller ork att stå i köket. Det blir jättegott dagen efter också. Om du vill kan du vända i ruccola vid servering då den kan bli lite vattning dagen efter, men spelar det ingen roll för dig så släng i allt direkt!
Steps
1
Done
|
TillagningBörja med att koka pastan. Under tiden tärna och knaperstek baconet. Sila och skölj av pastan och låt baconet rinna av på hushållspapper. |
2
Done
|
Dela tomaterna, strimla soltorkade tomater, hacka löken och sila av minimozzarellen. |
3
Done
|
ServeraServera pastasalladen! |