Ingredients
-
Blomkålen
-
1 st Blomkålshuvudmedelstort huvud
-
3 dl Panko
-
2.5 dl Majonnäs
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 msk Sriracha
-
Övriga tillbehör
-
1 st Broccoli
-
4 st Chorizo
-
200 g Grillost
-
2 msk Rapsolja
-
1 st Vitlöksklyftor
-
3 st Morötter
-
Fetoströra
-
150 g Fetaost
-
3 dl Grekisk yoghurt
-
1 st Vitlöksklyftor
Directions
Plåtmat till middag! En plåt med ugnsrostad blomkål som doppats i sriracha och vitlökssmajonnös, broccoli, morot, korv och grillot. Otroligt gott och smidigt att laga. Allt tillagas tillsammans i ugnen. Till gjorde jag även en fetaoströra som blev väldigt god till de söta morötterna.
Steps
1
Done
|
BlomkålenSätt ugnen på 200 grader. Blanda majonnäs, sriarcha och vitlök. Separera blomkålen i små blomkålsbuketter och doppa första i majonnäsen och sedan i panko. Lägg över på en stor plåt |
2
Done
|
Dela broccolin i mindre bitar och vänd den i rapsolja, vitlök och salt. Placera sedan ut på plåten. |
3
Done
|
FetaoströraSmula ner fetaosten i en bunke. Tillsätt grekisk yoghurt och pressad vitlök. Blanda! |
4
Done
|
ServeraServera de ugnsrostade grönsakerna, korven och grillosten med fetaoströran! |
One Comment Hide Comments
Så otippat gott och smidigt!! Jag hade i potatisklyftor och paprika också. Fetaoströran var pricken över i:et!