Ingredients
-
Blomkålen
- 1 st Blomkålshuvudmedelstort huvud
- 3 dl Panko
- 2.5 dl Majonnäs
- 1 st Vitlöksklyftor
- 1 msk Sriracha
-
Övriga tillbehör
- 1 st Broccoli
- 4 st Chorizo
- 200 g Grillost
- 2 msk Rapsolja
- 1 st Vitlöksklyftor
- 3 st Morötter
-
Fetoströra
- 150 g Fetaost
- 3 dl Grekisk yoghurt
- 1 st Vitlöksklyftor
Directions
Plåtmat till middag! En plåt med ugnsrostad blomkål som doppats i sriracha och vitlökssmajonnös, broccoli, morot, korv och grillot. Otroligt gott och smidigt att laga. Allt tillagas tillsammans i ugnen. Till gjorde jag även en fetaoströra som blev väldigt god till de söta morötterna.
Steps
1 Done | BlomkålenSätt ugnen på 200 grader. Blanda majonnäs, sriarcha och vitlök. Separera blomkålen i små blomkålsbuketter och doppa första i majonnäsen och sedan i panko. Lägg över på en stor plåt |
2 Done | Dela broccolin i mindre bitar och vänd den i rapsolja, vitlök och salt. Placera sedan ut på plåten. |
3 Done | FetaoströraSmula ner fetaosten i en bunke. Tillsätt grekisk yoghurt och pressad vitlök. Blanda! |
4 Done | ServeraServera de ugnsrostade grönsakerna, korven och grillosten med fetaoströran! |
One Comment Hide Comments
Så otippat gott och smidigt!! Jag hade i potatisklyftor och paprika också. Fetaoströran var pricken över i:et!