Ingredients
-
4 st Rödbetor
-
1 st Chevre
-
100 g Blandsallad
-
1 dl Valnötter
-
0.5 st Baguette
-
Vinägrett
-
0.5 dl Rapsolja
-
2 msk Honung
-
1.5 msk Rödvinsvinäger
-
Salt
-
Peppar
Directions
Rödbetssallad med chevre. Chevre som fått smälta ovanpå baguetter i ugnen. Riktigt gott! Jag använde mig utav hela färdigkokta rödbetor som jag bara delade och la på salladen. Tycker det funkar väldigt bra!
Steps
1
Done
|
Sätt ugnen på 225 grader. Skiva baguetten och chevren. Lägg på den skivade chevren på baguetterna och rosta sedan i ugnen tills osten börjar smälta och baguetten får fin färg. |
2
Done
|
VinägrettBlanda ihop ingredienserna till vinägretten. Smaka av och med salt och peppar och tillsätt eventueller mer honung eller vinäger. |
3
Done
|
Grovhacka valnötterna. Fördela salladen i tallrikar, ringla över vinägretten, toppa med delade rödbetor (jag körde på hela färdigkokta) strö över valnötter och tillslut på rostade chevrebaguetterna. |