Ingredients
- 4 st Rödbetor
- 1 st Chevre
- 100 g Blandsallad
- 1 dl Valnötter
- 0.5 st Baguette
-
Vinägrett
- 0.5 dl Rapsolja
- 2 msk Honung
- 1.5 msk Rödvinsvinäger
- Salt
- Peppar
Directions
Rödbetssallad med chevre. Chevre som fått smälta ovanpå baguetter i ugnen. Riktigt gott! Jag använde mig utav hela färdigkokta rödbetor som jag bara delade och la på salladen. Tycker det funkar väldigt bra!
Steps
1 Done | Sätt ugnen på 225 grader. Skiva baguetten och chevren. Lägg på den skivade chevren på baguetterna och rosta sedan i ugnen tills osten börjar smälta och baguetten får fin färg. |
2 Done | VinägrettBlanda ihop ingredienserna till vinägretten. Smaka av och med salt och peppar och tillsätt eventueller mer honung eller vinäger. |
3 Done | Grovhacka valnötterna. Fördela salladen i tallrikar, ringla över vinägretten, toppa med delade rödbetor (jag körde på hela färdigkokta) strö över valnötter och tillslut på rostade chevrebaguetterna. |