0 0
Sushi cups – god asiatisk förrätt eller tilltugg

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
8 st Gyoza skin (fryst dumplingsdeg)
Att fylla skålarna med
1 st Avokado
1 tsk Japansk soya
1 tsk Wasabi
1 paket Färskost
Gurka några gurktärningar per skål
Lax 1 liten bit per skål
Inlagd ingefära 1 liten bit per skål
2 tsk Svarta sesamfrön

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Sushi cups – god asiatisk förrätt eller tilltugg

  • 20
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Att fylla skålarna med

Directions

Share

Sushi cups! En enkel och god asiatisk förrätt eller tilltugg. Kopparna gjorde jag på gyozadegblad. De finns att köpa på asitiaska livsmdelsbutiker. Jag fyller sedan kopparna med wasabi och soyasmaksatt färkost, ingefära, avokado, gurka och lax. Det är väldigt smidigt att göra förrätten helt vegansk eller vegetarisk

Steps

1
Done

Förberedelser

För att göra kopparna behöver du gyoza eller dumplingsblad. Tina dem och pensla dem med olja. Placera dem i en muffinsplåt eller muffinsformar och grädda i ca 5 min på 200 grader. Ta ut och låt svalna. Du kan förbereda dem i förväg. Viktigt att förvara dem torrt och svalt så att de inte blir mjuka.

2
Done

Fylla kopparna

tärna avokado och gurka. Ta fram 2 små skålar och klicka i 2-3 msk färskost i vardera skål. Smaksätt ena med lite wasabi och den andra med lite japansk soya. Vill du bara göra en smak så funkar det såklart också!

3
Done

Fylla kopparna

Börja med att klicka i lite av färskosten i kopparna. Toppa sen med en skiva inlagd ingefära, gurka och avokado. Avsluta med gravad lax eller salma lax och svarta sesamfrön (uteslut för vegetarisk).

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
grekiska pannkakor - tiganites
previous
Grekiska pannkakor – tiganites
saffransrisotto med salsiccia
next
Saffransrisotto med salsiccia
grekiska pannkakor - tiganites
previous
Grekiska pannkakor – tiganites
saffransrisotto med salsiccia
next
Saffransrisotto med salsiccia

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment