Ingredients
-
8 st Gyoza skin (fryst dumplingsdeg)
-
Att fylla skålarna med
-
1 st Avokado
-
1 tsk Japansk soya
-
1 tsk Wasabi
-
1 paket Färskost
-
Gurkanågra gurktärningar per skål
-
Lax1 liten bit per skål
-
Inlagd ingefära1 liten bit per skål
-
2 tsk Svarta sesamfrön
Directions
Sushi cups! En enkel och god asiatisk förrätt eller tilltugg. Kopparna gjorde jag på gyozadegblad. De finns att köpa på asitiaska livsmdelsbutiker. Jag fyller sedan kopparna med wasabi och soyasmaksatt färkost, ingefära, avokado, gurka och lax. Det är väldigt smidigt att göra förrätten helt vegansk eller vegetarisk
Steps
1
Done
|
Förberedelser |
2
Done
|
Fylla kopparnatärna avokado och gurka. Ta fram 2 små skålar och klicka i 2-3 msk färskost i vardera skål. Smaksätt ena med lite wasabi och den andra med lite japansk soya. Vill du bara göra en smak så funkar det såklart också! |
3
Done
|
Fylla kopparnaBörja med att klicka i lite av färskosten i kopparna. Toppa sen med en skiva inlagd ingefära, gurka och avokado. Avsluta med gravad lax eller salma lax och svarta sesamfrön (uteslut för vegetarisk). |
2 Comments Hide Comments
Hej!💘 Jag tyckte att detta var extremt komplicerat att göra (med sina händer)💞🥜
Hej
Hur länge håller den sig hårda när man fyllt den, dvs hur länge innan kan de göras?