0 0
Vegetarisk färsfylld zucchini med fetaost

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 g Soyafärs
4 st Zucchini
400 ml Finkrossade tomater
2 st Vitlöksklyftor
100 g Champinjoner
2 msk Grönsaksfond
1 tsk Timjan
1 tsk Oregano
2 msk Persilja färsk
0.5 tsk Chilipulver
Salt
Peppar
150 g Fetaost
Tillbehör
Tzatziki
Sallad

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Vegetarisk färsfylld zucchini med fetaost

  • 60
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

  • Tillbehör

Directions

Share

Färsfylld zucchini toppad med fetaost. En enkel och god vardagsrätt som går att variera med båda grönsaker, färs och ost. I det här receptet har jag vegofärs men det går bra med vilken färs som helst.  Servera med tzatziki och en sallad!

Steps

1
Done

Börja med att dela zucchinin på längden och gröp ur dem med en sked. Spara innehållet som du kan använda i fyllningen. Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka champinjonerna och fräs dem i olja. Tillsätt färs och vitlök. Stek på i 2-3 min.

2
Done

Tillsätt finkrossade tomater, grönsaksfond, salt, peppar, oregano, timjan, chilipulver och färsk persilja. Låt puttra i 10-15min.
Fyll zucchininsen och strö över fetaosten. Du kan ersätta fetaosten mot vanlig hårdost också. Grädda i mitten av ugnen i ca 30 min. Servera med tzatziki och en god sallad!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Snabb kanelbullesemla med hemmagjord mandelmassa
previous
Snabb kanelbullesemla med hemmagjord mandelmassa
God tacogratäng
next
God tacogratäng
Snabb kanelbullesemla med hemmagjord mandelmassa
previous
Snabb kanelbullesemla med hemmagjord mandelmassa
God tacogratäng
next
God tacogratäng

Add Your Comment