• Hem
  • Svalkande halloniste
0 0
Svalkande halloniste

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
3 påsar Hallonte
2 dl Frysta hallon
0.5 dl Strösocker
7.5 dl Vatten
Isbitar
Färska hallon

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Svalkande halloniste

  • Portioner 2
  • Lätt

Ingredienser

Steg

Dela

Svalkande halloniste. Kallt te är ju perfekt till sommaren när man kanske inte alltid är sugen på att dricka något varmt. Det är enkelt att förbereda och smaken går ju enkelt att variera med andra te-smaker!

Steg

1
Färdig

Koka upp vatten, socker och hallon till sockret löst upp sig. Ta kastrullen från plattan. Lägg i tepåsarna och låt dra i 15 min. Ta sedan ut påsarna och sila av. Lägg över i en karaff eller något annat kärl och låt svalna i kylen.

2
Färdig

När teet svalnat och blivit kallt, servera med is och färska hallon!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Citronlemonad med citron och lime
Föregående
Citronlemonad med citron och lime
Sweet and sour quorn - funkar utmärkt med kyckling också
Nästa
Sweet and sour quorn – funkar utmärkt med kyckling också
Citronlemonad med citron och lime
Föregående
Citronlemonad med citron och lime
Sweet and sour quorn - funkar utmärkt med kyckling också
Nästa
Sweet and sour quorn – funkar utmärkt med kyckling också

Kommentera