Ingredients
-
2 st Morötter
-
1 st Paprika röd
-
200g Vitkål
-
2 st Salladslök
-
0.5 dl Jordnötssmör
-
3 cm Chili
-
3 msk Fisksås
-
2 msk Rapsolja
-
2 msk Ljus risvinäger
-
0.5 tsk Chilipulver
-
1 tsk Vitlöksklyftor
Directions
En fräsch thaisallad med fisksåsvinägrett. Passar perfekt till en wok men gerår även att komplettera med lite krispig tofu eller kyckling och risnudlar för att bli en komplett rätt! Älskar den sötsyrliga fisksåsen som gör salladen riktigt umamig!
Steps
1
Done
|
SalladenStrimla morötterna, paprikan och vitkålen fint. Hacka jordnötterna, chilin och salladslöken (dessa ska vi toppa salladen med). |
2
Done
|
DressingenBlanda fiskås, olja, vitkål, vitlök och chilipulver. |
3
Done
|
Ringla vinägretten över salladen och toppa med chili, jordnötter och salladslök. |