0 0
Veganska bönburgare med barbequesås

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
300 g Svarta bönor avrunnen vikt
1 st Morötter
200 g Champinjoner
1 msk Persilja
1 st Vitlöksklyftor
0.5 st Chili
1 st Salladslök
1 dl Solrosfrön
1 msk Rapsolja
1 msk Majsstärkelse
Salt
Peppar
Tillbehör
Hamburgerbröd
Tomater
Sallad
Rödlök
Barbequesås

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Veganska bönburgare med barbequesås

  • 35
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

  • Tillbehör

Directions

Share

Veganska bönburgare med barbequesås. Smakrika veganska burgare på bönor och champinjoner. Tycker de blev riktigt smakrika och goda! De är lite mjuka så har man lite skills så kan man äta burgaren med händerna men är man som jag så skulle jag rekommendera kniv och gaffel 😀

Steps

1
Done

Skölj bönorna, sila och låt dem rinna av ordentligt.

2
Done

Riv champinjonerna och moroten. Tryck ut överflödligt vatten ur moroten. Mixa solrosfröna lätt.
Blanda morot, rivna champinjoner, vitlök, chili, persilja och solrosfrön.

3
Done

Tillsätt bönorna och mixa 2/3 av blandningen. Hacka ner salladslöken. Salta, peppra och ha i olja och majstärkelsen. Forma till 4 st burgare.

4
Done

Stek på medelvärme i olja. Servera burgaren i hamburgarbröd, barbequesås och grönsaker!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
mac n cheese
previous
Mac n cheese recept – krämiga makaroner med mycket ost
Luftig, krispig och god pizzadeg
next
Luftig, krispig och god pizzadeg
mac n cheese
previous
Mac n cheese recept – krämiga makaroner med mycket ost
Luftig, krispig och god pizzadeg
next
Luftig, krispig och god pizzadeg

Add Your Comment