Ingredients
- 250 g Tortelloni med ost
- 250 g Tortelloni med ricotta/spenat
- 400 g Barilla basilico pastasås
- 400 g ICA Selection pastasås pecorino och ricotta
- 1 tsk Oregano
- 2.5 dl Vatten
- Peppar
- Salt
- 2 nävar Bladspenat
- 150 g Riven ost
- 2 st Mozzarella
Directions
Ugnsbakad tortelloni med tomatsås, spenat och mozzarella. En snabb middag för hela familjen. Välj dina favorit tortelloni och en god tomatsås. Min pasta var fylld med ost och sedan ricotta och spenat. Hittade också en väldigt god komination av tomatsåser – Barilla Basilico med ICA Selection Ricotta pecorino. Servera gärna en god sallad till!
Steps
1 Done | Sätt ugnen på 225 grader. Ringla lite olja i en ugnsform. Blanda tomatsåserna, vatten, salt, peppar och oregano i en bunke. |
2 Done | Vänd i tortelloni i formen tillsammans med spenaten. Häll över tomatsåsen och blanda så att alla tortellonis blir täckta. Gör inget om någon sticker upp lite, de kommer bli tillagade. |