0 0
Ugnsbakad tortelloni med tomatsås, spenat och mozzarella

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

[userpro_bookmark width="100%"]

Ugnsbakad tortelloni med tomatsås, spenat och mozzarella

  • 30
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Ugnsbakad tortelloni med tomatsås, spenat och mozzarella. En snabb middag för hela familjen. Välj dina favorit tortelloni och en god tomatsås. Min pasta var fylld med ost och sedan ricotta och spenat. Hittade också en väldigt god komination av tomatsåser – Barilla Basilico med ICA Selection Ricotta pecorino. Servera gärna en god sallad till!

Steps

1
Done

Sätt ugnen på 225 grader. Ringla lite olja i en ugnsform. Blanda tomatsåserna, vatten, salt, peppar och oregano i en bunke.

2
Done

Vänd i tortelloni i formen tillsammans med spenaten. Häll över tomatsåsen och blanda så att alla tortellonis blir täckta. Gör inget om någon sticker upp lite, de kommer bli tillagade.
Toppa med riven ost och skivad mozzarella. Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter tills den börjat få färg.
Ta ut och låt svalna något. Servera med en grön sallad.

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Vaniljrutor - krämig vaniljpaj
previous
Vaniljrutor – krämig vaniljpaj
Snabba minisemlor med krämig mandelmassa och lättvispad grädde
next
Snabba minisemlor med krämig mandelmassa och lättvispad grädde
Vaniljrutor - krämig vaniljpaj
previous
Vaniljrutor – krämig vaniljpaj
Snabba minisemlor med krämig mandelmassa och lättvispad grädde
next
Snabba minisemlor med krämig mandelmassa och lättvispad grädde

Add Your Comment