0 0
Vegansk grönsakswok

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
2 st Morötter medelstora
1 st Zucchini
2 st Paprika röd
1 st Broccoli
150 g Sockerärtor
Sås
5 dl Grönsaksbuljong
4 msk Japansk soya
2 tsk Kinesisk soya
3 msk Mushroom sauce
1.5 msk Sriracha
2 st Vitlöksklyftor
2 msk Farinsocker
2.5 msk Majsstärkelse
Övrigt
3 dl Cashewnötter
Ris
Rapsolja

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vegansk grönsakswok

  • 50 min
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Sås

  • Övrigt

Steg

Dela
Annons:

Vegansk grönsakswok med blandade grönsaker. Servera med rostade cashewnötter, sweet chilisås och ris. Grönsakerna går självklart att variera efter smak och sug.

Steg

1
Färdig

Såsen

Koka upp buljongen (1 buljongtärning i 5 dl vatten). Vispa ihop med övriga ingredienser. Ställ åt sidan så länge.

2
Färdig

Strimla och hacka alla grönsaker. Börja koka riset och rosta dina cashewnötter i en torr panna.

Woka grönsakerna sedan i omgångar i olja tills de mjuknat något, allt förutom sockerärtorna. De tillsätter vi i slutet. Vänd ner alla grönsaker i panan - paprika, morot, broccoli och zucchini. Låt stekas ihop och tillsätt sedan såsen + sockerärtona. Låt såsen gotta ihop i ett par minuter, men inte för länge så att grönsakerna blir för mjuka.

3
Färdig

Servera woken med ris, rostade cashewnötter och sötsursås!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Föregående
Currypasta med kyckling
Nästa
Krämig laxpasta med spenat
Föregående
Currypasta med kyckling
Nästa
Krämig laxpasta med spenat

Kommentera