0 0
Vegansk grönsakswok

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Justera portioner:
2 st Morötter medelstora
1 st Zucchini
2 st Paprika röd
1 st Broccoli
150 g Sockerärtor
Sås
5 dl Grönsaksbuljong
4 msk Japansk soya
2 tsk Kinesisk soya
3 msk Mushroom sauce
1.5 msk Sriracha
2 st Vitlöksklyftor
2 msk Farinsocker
2.5 msk Majsstärkelse
Övrigt
3 dl Cashewnötter
Ris
Rapsolja

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vegansk grönsakswok

  • 50 min
  • Portioner 4
  • Medium

Ingredienser

  • Sås

  • Övrigt

Steg

Dela

Vegansk grönsakswok med blandade grönsaker. Servera med rostade cashewnötter, sweet chilisås och ris. Grönsakerna går självklart att variera efter smak och sug.

Steg

1
Färdig

Såsen

Koka upp buljongen (1 buljongtärning i 5 dl vatten). Vispa ihop med övriga ingredienser. Ställ åt sidan så länge.

2
Färdig

Strimla och hacka alla grönsaker. Börja koka riset och rosta dina cashewnötter i en torr panna.

Woka grönsakerna sedan i omgångar i olja tills de mjuknat något, allt förutom sockerärtorna. De tillsätter vi i slutet. Vänd ner alla grönsaker i panan - paprika, morot, broccoli och zucchini. Låt stekas ihop och tillsätt sedan såsen + sockerärtona. Låt såsen gotta ihop i ett par minuter, men inte för länge så att grönsakerna blir för mjuka.

3
Färdig

Servera woken med ris, rostade cashewnötter och sötsursås!

Emilia

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Currypasta med kyckling
Föregående
Currypasta med kyckling
Krämig laxpasta med spenat
Nästa
Krämig laxpasta med spenat
Currypasta med kyckling
Föregående
Currypasta med kyckling
Krämig laxpasta med spenat
Nästa
Krämig laxpasta med spenat

Kommentera