En god vegetarisk wok med grönsaker och risnudlar. Jag använde paprika, skogschampinjoner, morötter, zucchini och minimajs. Men föredrar du någon annan grönsak mer kan du...
Enkla chokladbollar på dadlar. Jag mixar både havregrynen och dadlarna i matberedare för att få en krämig konsistens. Vill du inte ha kaffe så går det att byta ut mot...
Kycklingklubbor panerade i cornflakes. Cornflakesen ger kycklingen en krispig yta och tillsammans med risnudlarna och den sötsursås blir det väldigt gott. Du kan göra samma sak med kycklinglår eller vingar.
Grillad majskolv med parmesan, smör och persilja. Finns det något godare tillbehör till grillat? Eller majskolv behöver ju inte bara ätas till grillat. Det går lika bra att steka i...
Smashed potatoes är kokt potatis som pressas och grillas i ugnen för att få en krispig yta. Väldigt enkelt och gott sätt att göra potatis på. Jag toppar min potatis...
Smördegsgalette toppad med panchetta, körsbärstomater och purjolök. Väldigt enkelt att slänga ihop! Du kan självklart ösa på med vilken topping du vill. Jag tycker det är gott med något salt...
En enkel galette gjord på smördeg och skivade äpplen. Blandade både röda och gröna äpplen men det går bra med vilka äpplen som helst. Jag toppade sedan galetten med kolasås...
Jordgubbsylt gjort med syltsocker. Väldigt enkelt och snabbt! Det du ska tänka på är att om du kokar sylten längre så blir den lösare, kortare tid ger en fastare sylt....
Färska svenska jordgubbar varvat med lätt uppvispad grekisk yoghurt och honung. Smakar som en dessert och man kan äta den till både frukost, mellanmål eller efterrätt. När man är sugen...